US Dental Kragujevac - Stomatoloska ordinacija

US Dental - Usluge

US Dental Kragujevac - Hirurgija

Hirurgija

Oralna hirurgija obuhvata sve oralne zahvate intervenicje, kao što su vađenje umnjaka operacijom, operacije na korenu zuba kao i vađenje oštećenih ili zaostalih korena zuba.

US Dental Kragujevac - Protetika

Protetika

Pretstavlja granu stomatologije koja se bavi rekonstrukcijom izgubljenih delova zuba kao i jednog, vise ili svih zuba, zbog toga se deli na fiksnu i mobilnu protetiku.

US Dental Kragujevac - Implantologija

Implantologija

Hiruška grana stomatologije koja poslednjih 10 godina sve više preuzima primat u savremenoj estetskoj i funkcionalnoj stomatologiji. Zubni implant u narodu poznat kao sraf, zamena je za koren izvađenog zuba na koji se stavlja nadogradnja, a kasnije zub.

US Dental Kragujevac - Decija stomatologija

Dečija stomatologija

Po nama najosetljivija grana sotamtologije koja se bavi problemima i edukacijom naših najmlađih pacijenata. Mlečni zubići su podložniji kvarenju, kako zbog njihovog sastava tako i zbog navika dece. Prevencija je 60% oralnog zdravlja gde uz pravilno održavanje oralne hirurgije, mogu se sprečiti mnoge bolesti.

US Dental Kragujevac - ortopedija vilica

Ortopedija vilica

Ortopedija vilica (ortodoncija) je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i lečenjem nepravilnosti zuba, vilica i lica kod dece i odraslih.

US Dental Kragujevac - Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

 • Nadoknađivanje prostora izmedju zuba novim
 • Tamne ispune zamenimo novim visoko-estetskim ispunima
 • Loš raspored zuba, izbeljivanje zuba, lečenje i preoblikovanje
 • Meko tkivo (desni) izlečimo i preoblikujemo
 • US Dental Kragujevac - Konzervativa

  Konzervativa

  Svako od nas je barem jednom u životu posetio stomatologa i popravio zub. Upravo to govori da je konzervativna stomatologija grana koja se bavi lečenjem čvrstih zubnih tkiva kao i ekstirpaciju tj. vađenje bolene pulpe ili zivca.

  US Dental Kragujevac - Parodontologija

  Parodontologija

  Bavi se bolestima poptpornog aparata zuba. Najčešći problemi su zubni kamenac i zapaljenja desni, koji ako dugo traju i ne tretiraju se od strane stomatolga, mogu izavati paradentozu koja izaziva prerani gubitak zuba, a zovu je još i tihi ubica zuba.

  US Dental Kragujevac - Parodontologija

  Estetska medicina

  Estetska medicina objedinjuje neinvazivne i minimalno invazivne procedure u cilju ocuvanja i unapredjenja fizickog izgleda, a samim tim i veceg samopouzdanja pacijenata.

  - HIJALURONSKI FILERI (za popunjavanje bora na licu,saniranje asimetrija,konturisanje i uvecanje usana,remodelacija jagodica i nosa)

  - MEZOTERAPIJA lica i tela

  - BOTOX

  - PRP tretman (plazma bogata trombocitima za podmladjivanje lica, vrata i dekoltea,sprecavanje opadanja kose)

  - BIOREVITALIZACIJA koze